EN
garancija

Hvala vam još jednom što ste odabrali RISEN kao svoj zatvoreno igralište poslovni partner. RISEN obećava da će uzeti sirovine visokog standarda, napredne procese i implementirati strogi sistem kontrole kvaliteta, kako bismo bili sigurni da je svaki projekat igrališta u zatvorenom prostoru koji smo proizveli siguran i atraktivan. Ispod su RISEN garancijski servis.


1. Sadržaj garancije:

Struktura igre u zatvorenom prostoru

* 3 godine na komponentama napravljenim od LLDPE (plastike) i staklenih vlakana protiv propadanja što ga čini nepodesnim za igru, kao što su: tunel, sjedalo za ljuljanje, klackalica, tobogan, panel, plastična kućica, tematski krov itd.,

* 3 godine za komponente napravljene od metala protiv strukturalnog kvara, kao što su pocinčana čelična cijev, zatvarač, metalni nosač za pucanje (isključujući pištolj, top i mlaznicu), sav hardver od nehrđajućeg čelika (svornjak, vijak, matica, podloška).

*1 godina za komponente napravljene od drveta/spužve/PVC-a, kao što su: platforma, panel i krov, penjalica, stepenice, ograde i sve vrste prepreka.

* 1 godina na pomoćnu opremu, kao što su trampolin, zaštitna mreža, pjenasta cijev, stezaljke i najlonske žice.

* 6 mjeseci na lopti, spužvaste lopte za gađanje, vodeni krevet za vodeni trampolin, plastične igračke u pješčaniku, mekana sofa, zračni krevet na tornju za penjanje.

Kids Veselo:

*1 godina za elektronske i električne komponente, kao što su: ventilator za vazduh, vazdušni kompresor, motor, menjač, ​​magnetni ventil i dugmad.

*1 godina za okvir, strukturu, podstavu i mekani materijal za omotavanje.

Ball blaster:

*1 godina za električne i pneumatske dijelove.

*1 godina za čelične dijelove i metalni hardver uključujući: cijev, nosač, stub, sjedište i montažni hardver.


2. Obim primjene

1) U roku od 1 godine od dana oprema za zatvorena igrališta instaliran, ako postoji bilo kakav problem zbog materijala ili izrade, RISEN će pružiti besplatne i neophodne usluge nakon prodaje.

2) Uzmite istovar i montažu prema uputama RISEN.

3) Poduzmite odgovarajuće održavanje i inspekciju prema uputama RISEN.


3. Klauzula o izuzetku

1) Ljudska šteta, kao što je namjerno uništavanje i nepravilna upotreba.

2) Normalno oštećenje izgleda, kao što je normalno habanje, blijeđenje, blago savijanje uzrokovano svojstvima drveta. Održavanje normalnih oštećenja treba popraviti od strane kupca. Kao što je zamjena zaštitne mreže, fiksiranje zatvarača itd., RISEN će pružiti tehničko vodstvo kroz cijeli proces.

3) Instalacija bez praćenja RISEN uputstava za instalaciju ili podešavanje strukture proizvoda bez dozvole.

4) Prenos proizvoda trećim licima.

5) Oštećenja uzrokovana faktorima okoline, kao što su slana voda, slani sprej, pijesak koji nanosi vjetar ili industrijski izvori.

6) Šteta uzrokovana višom silom, kao što su zemljotresi, poplave, oluje, grad, munje, tornada, pješčane oluje itd.,


4.Usluga nakon prodaje

RISEN će besplatno obezbijediti dodatnu opremu tokom utovara za sve buduće potrebe, kao što su sigurnosna mreža, pjenasta cijev, zatvarač itd. Bez obzira na problem, mi smo tu da se suočimo s njim i riješimo ga na vrijeme kako bismo osigurali da nemate o čemu da brinete.


Molim te napustite
SAD
poruka

Vruće kategorije

Tel/WhatsApp/WeChat:

++ 86 18257725727

E-Mail:

[email zaštićen]

Dodaj:

Yangwan industrijska zona, Qiaoxia Town, Yongjia, Wenzhou, Kina

Proizvodi

usluge

Pratite nas
Copyright © 2021 Wenzhou Risen Amusement Equipment Co., Ltd - Blog | Politika privatnosti | Pravila i uvjeti
Početna
Proizvodi
E-Mail
Kontakt