EN
Uvod

RISEN Amusement Equipment Co., Ltd je dizajn, proizvodnja i prodaja kao jedna kompanija. Smješten u "Kineskoj industrijskoj bazi igračaka za obrazovanje" --- Wenzhou, gdje se nalazi industrijski klaster sa pogodnim prijevozom.
 
Naši glavni proizvodi su oprema za vanjska igrališta, igračke za igranje u zatvorenom prostoru, nestašni dvorac, fitnes, ljuljačka, klackalica, spring rider,gume itd., koji se koriste za školu, vrtić, zajednicu, park, tržni centar itd.. Imamo ISO14001:2004, IOS9001, SG, CE, ASTM. Naši proizvodi se prodaju u Evropi, Americi, Bliskom istoku, Austriji, jugoistočnoj Aziji i širom sveta.
 
RISEN ima 10 godina iskustva oprema za igralište, pridržavamo se standarda (EN1176. SII, itd.) striktno od dizajna do proizvodnje. Prema području i konceptu klijenta, isporučit ćemo cjelokupni plan dizajna, kontrolirati kvalitetu, organizirati brzu isporuku, dati smjernice za instalaciju i postprodajnu uslugu za pacijente. Da vam pružimo uslugu na jednom mestu. Da uštedite svoje vreme.
 
RUSEN uvijek vam pružiti kvalifikovane proizvode, profesionalne prijedloge i rješenja, služiti društvu, stvarati bolju budućnost. Hajde da odrastemo zajedno.

video
godina

Proizvodno iskustvo

+

Odlična veličina tima

+

Kupci su posluženi

+

Glavni proizvod

radionica
kultura

Nastao iz ideje da djeci donese više radosnih uspomena, lansiran je Risen. Proizvodimo opremu za igrališta prodajemo u više od 50 zemalja više od 10 godina. Risen je također osvojio priznanje mnogih kupaca po visokom kvalitetu proizvoda i pouzdanoj usluzi.
 
U Risenu, inovativni dizajn i sigurno okruženje za igru ​​idu ruku pod ruku. Kako bi privukli pažnju tržišta i izbjegli sličan dizajn, naši dizajneri kreiraju jedinstven dizajn baziran na postojećem okruženju, koji se također kombinira sa više funkcija. Naša sposobnost da napravimo savršeno igralište, osiguramo da se poštuju sve sigurnosne smjernice i da vodimo klijente korak po korak kroz kreativni proces - a sve to da projekat bude na vrijeme iu okviru budžeta, naša je misija i osnova našeg uspjeha.
 
Djeca su budućnost, volimo ono što radimo da donesemo radost djeci stvarajući opremu koja podstiče društveni, intelektualni i fizički rast. Naša strast za igrom dolazi do izražaja u svemu što radimo. Očuvanje sretnog i sigurnog okruženja za djecu je naša prvobitna namjera i odlučnost. Cilj Risena je odrastanje sa djecom i svim kupcima zajedno.


Molim te napustite
SAD
poruka

Vruće kategorije

Tel/WhatsApp/WeChat:

++ 86 18257725727

E-Mail:

[email zaštićen]

Dodaj:

Yangwan industrijska zona, Qiaoxia Town, Yongjia, Wenzhou, Kina

Proizvodi

usluge

Pratite nas
Copyright © 2021 Wenzhou Risen Amusement Equipment Co., Ltd - Blog | Politika privatnosti | Pravila i uvjeti
Početna
Proizvodi
E-Mail
Kontakt