EN
Kako započeti posao sa igralištima u zatvorenom prostoru

Zatvoreno igralište projekat je industrija sa visokim povratom ulaganja, generalno govoreći, period povrata je oko 6 meseci, godišnja stopa povrata investicije je oko 70% -200%, postao je vruć posao. Kada imate ideju o tome, kako ulaganje učiniti jednostavnim i lakim? Ako ste novi, evo nekoliko smjernica.


1. Anketa tržišta  nedefinisan

Proučite situaciju lokalne potrošnje, veličinu stanovništva i trendove ekonomskog razvoja kako biste utvrdili da li je vrijedno tamo pokrenuti posao sa igralištima u zatvorenom prostoru.


2. Potvrda lokacije  nedefinisan

Prije svega, potrebno je uzeti u obzir starosnu grupu potrošača, vrstu oprema za igralište, broj ljudi, kapacitet itd., zatim odaberite odgovarajuće mjesto na osnovu budžeta. Lokacija sa vrhunskim geografskim stanjem ima značajan uticaj na investiciju, tako da kao prioritet dajemo preporučeni prostor koji je viši od 5m, u blizini tržnog centra, zajednice i drugih područja sa velikom gužvom.


3. Odabir proizvođača  nedefinisan

Odličan dobavljač ne samo da pravi prilagođeni dizajn, obezbeđuje proizvode kvalifikovane za međunarodne standarde, popravlja isporuku i instalaciju, već i deli korisno marketinško iskustvo za vašu lokalnu promociju.


4.Installation  nedefinisan

Postoje 3 opcije za ugradnju: instalirajte dobavljač ili lokalni izvođač ili sami. Svaka opcija ima svoju prednost, možete odabrati najprikladniju instalaciju prema stvarnoj situaciji. Bez obzira koju opciju odaberete, mi smo tu da vam pomognemo do završetka projekta.


5.Daily Operation  nedefinisan

Nakon otvaranja, morate proći redovnu obuku za osoblje, rutinsko održavanje opreme za igrališta i promociju, kao što su božićna posebna aktivnost, takmičenje u igricama, itd., kako biste privukli više kupaca.


RISEN Is Professional And Confident To Make Your Business Profitable
Are You Ready To Open Your Indoor Playground Play Center
Reach Us Right Now To Get More Information


Molim te napustite
SAD
poruka

Vruće kategorije

Tel/WhatsApp/WeChat:

++ 86 18257725727

E-Mail:

[email zaštićen]

Dodaj:

Yangwan industrijska zona, Qiaoxia Town, Yongjia, Wenzhou, Kina

Proizvodi

usluge

Pratite nas
Copyright © 2021 Wenzhou Risen Amusement Equipment Co., Ltd - Blog | Politika privatnosti | Pravila i uvjeti
Početna
Proizvodi
E-Mail
Kontakt