EN
Zašto je oprema za zabavu na otvorenom toliko popularna?
Datum objave: 2020-07-22 00:00:00 Posjetite: 75

Posljednjih godina oprema za zabavu bez napajanja postepeno je ušla u vidno polje ljudi i naširoko se koristi u tematskim parkovima, slikovitim mjestima, komercijalnim nekretninama i drugim poljima. Postanite nova vremenska lopatica u zabavi na otvorenom. Zašto je otvoreni park bez napajanja toliko popularan? U poređenju sa tradicionalnom mehaničkom opremom za zabavu, koji je njen jedinstveni šarm? Koja je uobičajena oprema za zabavu bez napajanja? Hajde da to pogledamo.

f636afc379310a55484923c56fb21caf83261094

Šta je oprema za zabavu bez napajanja
Jednostavno rečeno, oprema za zabavu bez napajanja odnosi se na zabavu koja nema nikakve pogonske uređaje kao što su električni, hidraulični ili pneumatski, a sastoji se od penjanja, hodanja, bušenja, hodanja ljestvama, ljuljanja i drugih funkcionalnih dijelova i konstrukcija, pričvršćivača i spojnih dijelova. objekat.
Šarm zabavne opreme bez napajanja
Zašto su objekti za zabavu bez napajanja so popular? This mainly depends on its own charm.

1. Na osnovu potreba djece, efekat drenaže je očigledan

Posljednjih godina potražnja za porodičnim putovanjima roditelj-dijete je vrlo jaka, a oprema za dječju igru ​​bez napajanja je upravo igra usmjerena na dijete koja potiče roditelje i djecu na interakciju. Zagovara povratak prirodi i oslobađanje dječije prirode, uključujući interaktivnu zabavu roditelja i djece. Svi ovi faktori su ključ za privlačenje porodica da putuju unaokolo i da putuju na daljinu.

2. Širok spektar primena

Sa razvojem i potražnjom tržišta, oprema za zabavu bez napajanja zauzela je važnu poziciju u industriji. Trenutno se domaći zabavni objekti bez napajanja široko koriste u sljedeća četiri sektora: jedan je najtradicionalniji sektor obrazovanja; druga su zajednice graditelja nekretnina i komercijalni centri; a treći je opštinska uprava (uključujući opštinske parkove, rekreacijske trgove i reke za rekreaciju). itd.); Četvrta je kulturna turistička industrija.

3. Performanse visokih troškova

Zbog širokog spektra primjene, u poređenju sa desetinama miliona ili stotinama miliona opreme za mehaničku energiju, investicija je relativno mala i nije ograničena lokacijom. Oprema se može prilagoditi prema okruženju terena. Obim projekta može biti veliki ili mali, a iznos investicije Fleksibilan i podložan kontroli. Oprema za zabavu bez napajanja je prvi izbor za isplativo planiranje.

8435e5dde71190ef28825ff61becc210fcfa6098

4. Visok stepen integracije životne sredine

Objekti bez napajanja mogu se fleksibilno kombinirati kako bi se prilagodili projektima različitih razmjera, različitih okruženja i različitih tipova, te mogu biti visoko integrirani s lokalnim kulturnim okruženjem i prirodnim krajolikom, olakšavajući nadogradnju proizvoda i rast poslovanja.

5. Visoka sigurnost i niski troškovi održavanja

Budući da nema snagu, bolji je od druge opreme za zabavu u smislu sigurnosti i održavanja. Svi objekti za igre u sektoru zabave bez napajanja mogu koristiti zaštitnu podlogu (kao što je pijesak, guma za injekcije, gumene prostirke, itd.) kako bi se smanjila vjerovatnoća ozljeda od pada sa objekta. U poređenju sa potrebom da igrači aktivno učestvuju u tome, projekat zabave je manje uzbudljiv i ima veći faktor sigurnosti. Osim toga, troškovi održavanja opreme za zabavu bez napajanja su niski. Generalno, zabavni parkovi bez pogona imaju garanciju pet godina i ne zahtijevaju godišnje nacionalne inspekcije. Stoga su kasniji troškovi održavanja i rada niski, što je bezbrižno i štedi rad za investitore.

a8773912b31bb0519524e10fe18d85b24bede097

Svaki zabavni objekat bez napajanja osmišljen je tako da izazove dječije znanje i kreativnost vlastitog tijela, te da poboljša njihovu sposobnost učenja, poveća sreću u igri, zabavi se i veseli uz izvođenje aerobnih vježbi izdržljivosti, što pogoduje treniranju hrabre, čvrste i hrabre djece. žilava ličnost, vježba brzinu, snagu, ravnotežu, koordinaciju i druge kvalitete, postižu svrhu jačanja tijela, jačanja mozga i poboljšanja inteligencije.


Molim te napustite
SAD
poruka

Vruće kategorije

Tel/WhatsApp/WeChat:

++ 86 18257725727

E-Mail:

[email zaštićen]

Dodaj:

Yangwan industrijska zona, Qiaoxia Town, Yongjia, Wenzhou, Kina

Proizvodi

usluge

Pratite nas
Copyright © 2021 Wenzhou Risen Amusement Equipment Co., Ltd - Blog | Politika privatnosti | Pravila i uvjeti
Početna
Proizvodi
E-Mail
Kontakt